Giessen,
24
september
2013
|
17:01
Europe/Amsterdam

Ronald Koeman coacht oefenin’tland in Brabantse Giessen

Niemand minder dan Ronald Koeman stapte vanmiddag het veld op van de Brabantse voetbalvereniging VV Giessen voor een potje voetbal. In aanloop naar de nieuwe HAK-commercial trapte de voetbalcoach tijdens een voetbalclinic de nieuwe merkcampagne af met alle medewerkers van de groentefabrikant. De nu al veelbesproken reclamespot met Koeman in de hoofdrol is vanaf morgen op alle Nederlandse zenders te zien.

Ronald Koeman is de eerste bekende Nederlander die zal optreden als gezicht van de groentefabrikant uit Giessen. Met de nieuwe campagne wil HAK het domein van de (h)eerlijke Hollandse maaltijd claimen.

Boilerplate

Groentefabrikant HAK werd opgericht door de familie HAK in Giessen in het land van Heusden en Altena. Hier verwerkt het voormalig familiebedrijf (150 medewerkers) sinds de oprichting al meer dan 60 jaar verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Het motto van HAK is “Leven uit afhankelijkheid”. Hiermee onderstreept het bedrijf het principe van wederkerigheid en respect voor mens en natuur bij alles wat het bedrijf doet.

HAK gelooft dat het voor consumenten eenvoudig is om dagelijks een lekkere en goede Hollandse maaltijd te eten met kwaliteitsingrediënten van dichtbij. Om die reden wil HAK consumenten inspireren hoe ze dagelijks een lekkere Hollandse maaltijd kunnen bereiden. Door lekkere, hoogwaardige kwaliteitsgroenten en fruit aan te bieden die het bedrijf waar mogelijk lokaal teelt en vervolgens verwerkt en op smaak brengt in Giessen. Vers van het land, na oogst binnen 5 uur in de pot.