Giessen,
23
november
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nu in de winkel: nieuw HAK deksel op appelmoes

Consumenten enthousiast over nieuw deksel op glazen potten

Een potje HAK appelmoes zal nooit meer hetzelfde zijn. Geheel volgens planning gaat HAK met ingang van volgende week haar revolutionaire, eenvoudig te openen, nieuwe deksel toepassen op een van de belangrijkste producten uit het HAK assortiment: appelmoes. Frustraties en hulpmiddelen behoren hiermee tot het verleden. Begin volgend jaar volgt het HAK deksel op compote. De Belgische markt volgt later in 2012.

Het HAK deksel geldt inmiddels als een revolutie in de verpakkingswereld. Potten die voorzien zijn van het innovatieve deksel zijn twee keer zo makkelijk zonder veel kracht door iedereen open te draaien, door man en vrouw, jong en oud. In twee tellen is de pot open (1-2 open) en kan ook zeer eenvoudig weer hersloten worden. Het hoorbare ‘plopje‘ als het vacuüm verbroken wordt, onderstreept de versheid en kwaliteit van de HAK producten.

Uitkomst voor iedereen
Met de innovatie wil HAK het klanten makkelijker maken hun portie dagelijkse groenten te eten. Gezien de enthousiaste reacties uit de eerste consumentenonderzoeken is HAK-directeur Michiel F. van Ginkel ervan overtuigd dat consumenten straks geen andere deksels meer willen. “Het nieuwe deksel lost direct één van de grootste ergernissen van consumenten op. Iedereen kent wel een trucje om een moeilijk te openen pot open te krijgen. Het nieuwe HAK deksel zorgt ervoor dat deze hulpmiddelen niet meer nodig zijn en biedt dus voor iedereen uitkomst.”

In de loop van volgend jaar komt het nieuwe HAK deksel ook op potten HAK compote. In België wordt het HAK deksel later in 2012 op appelmoes en op compote uitgerold.

[Einde bericht]
 

Het nieuwe deksel lost direct één van de grootste ergernissen van consumenten op. Iedereen kent wel een trucje om een moeilijk te openen pot open te krijgen. Het nieuwe HAK deksel zorgt ervoor dat deze hulpmiddelen niet meer nodig zijn en biedt dus voor iedereen uitkomst.
Michiel F. van Ginkel, algemeen directeur HAK
Deel deze release

Laatste nieuws