Giessen,
12
april
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

NIEUW: HAK VerwenFruit

Appelcompote zoals het ooit bedoeld was

Appelcompote is vanaf april meer dan ooit terug op tafel. Kinderen geven nog steeds de voorkeur aan appelmoes. Volwassenen zien appelcompote echter als een ware verwennerij. Een echte maaltijdverleider. Onder meer door de echte stukjes fruit en de pure smaak van appel. HAK is daarom als oer Hollands merk nu ook terug in het winkelschap met een appelcompote voor fijnproevers: HAK VerwenFruit.

Hak VerwenFruit is een appelcompote met een uiterst rijke fruitsmaak. Niet van zelfgemaakt te onderscheiden. De toevoeging van extra fruit maakt deze appelcompote tot een gevarieerd bijgerecht of niet in de laatste plaats tot een feestelijk dessert.

Vanaf april te koop
HAK VerwenFruit is makkelijk te herkennen in het schap aan de rood metallic deksel.

VerwenFruit komt in twee smaakvarianten:

• Appelcompote met peer en kaneel
• Appelcompote met mango en passievrucht

Prijs
Consumenten adviesprijs van een pot HAK VerwenFruit van 370 ml is € 1,35

HAK VerwenFruit zit vol met stukjes heerlijk fris en puur fruit. Pluk vers en zonder conserveringsmiddelen bereid. Meer informatie: www.hak.nl
 

Boilerplate

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Creative Venue communicatie en advies, Tessa Dijkman, Telefoonnummer: 020 – 452 5225, E-mail: t.dijkman@creativevenue.nl

Beeldmateriaal
Rechtenvrij beeldmateriaal is op te vragen via T. 020 – 452 5225. Of via www.creativevenue.nl (zie persruimte HAK).

Over HAK
HAK is een echt Hollands bedrijf gevestigd in Giessen (Noord Brabant) en bestaat al meer dan 50 jaar. Van oorsprong een familiebedrijf, maar sinds december 2005 onderdeel van Neerlands Glorie, een investeringsmaatschappij die het doel heeft om Nederlandse merken weer een nieuwe impuls te geven. Samen met eigen groente telers en ruim 200 medewerkers werkt HAK aan de beste kwaliteit groenteconserven. Vers van het land, na oogst binnen 4 uur in de pot en zonder conserveringsmiddelen. Totaal zijn er meer dan 50 verschillende HAK producten verkrijgbaar. Zowel bekende groenten zoals doperwten en rode kool met appelstukjes als minder bekende groenten zoals malse veldertjes (jonge kapucijners) en rabarber compote. Allemaal even gezond!
 

Deel deze release

Laatste nieuws