Giessen,
14
augustus
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuw: HAK in de Mix

(h)eerlijke ‘Oud-Hollandse’ groenten terug op tafel

Omdat wij als volwassenen nog wel eens groenten willen overslaan, te weinig variëren of gewoonweg geen zin of tijd hebben om verse groenten te bereiden, komt HAK met zogenaamde ‘vergeten’ oer-Hollandse groenten op tafel, gemixt met meer bekende groenten: HAK in de Mix.

Met Hak zijn nu ook een aantal vergeten groenten terug in het winkelschap. Zoals bijvoorbeeld schorseneren, knolselderij en venkel. Deze zijn in de loop der jaren bij vele gezinnen volledig op de achtergrond geraakt omdat ze nogal veel bereidingstijd kosten. Jammer, want ze zijn wel erg smakelijk en gezond.

Daarom heeft HAK deze groenten gemengd samen met meer bekende groenten in een verrassende mix. Om de groenten nog lekkerder te maken is de mix licht op smaak gebracht. HAK in de Mix brengt kleur op het bord en helpt daarnaast om nog makkelijker aan de dagelijkse 200 gram groenten te komen die door het voedingscentrum wordt geadviseerd. Zo maakt HAK groenten niet alleen lekkerder, maar ook leuker en eenvoudiger om elke dag te eten.

HAK in de Mix is te koop vanaf half augustus en is er in 3 mix- en smaakvarianten:
• Schorseneren-Lente Ui Mix: schorseneren, lente ui, wortel, gele wortel, bleekselderij, koolraap, erwten
• Venkel-Tuinbonen Mix: venkel, tuinbonen, wortel, snijbonen, flageolets, waterkastanje
• Snijbonen-Knolselderij Mix: snijbonen, knolselderij, wortel, babymais, courgette, paprika

Prijs
Consumenten adviesprijs van een pot HAK in de Mix van 620 ml is € 1,79

Met HAK in de Mix tover je snel een lekkere en kleurige groentemaaltijd op tafel.
De HAK mixen zitten boordevol vitamines en voedingsstoffen en zijn natuurlijk zonder conserveringsmiddelen bereid. Meer informatie: www.hak.nl
 

Deel deze release

Laatste nieuws