Giessen,
07
december
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuw: HAK fijn selectie

Verfijnde groenten als basis voor verrassende culinaire creaties

Met de feestdagen in het vooruitzicht introduceert HAK de HAK Fijn Selectie: vier bijzondere groentevarianten die net even anders zijn. Naturel een delicatesse, maar ook een prima vertrekpunt voor een verfijnd, maar snel te maken groentegerecht dat als voor-, tussen- of bijgerecht tot z’n recht komt tijdens een feestelijk menu. Met de HAK Fijn Selectie daagt HAK de consument uit om eens anders naar conserven te kijken.

De HAK Fijn Selectie bestaat uit verfijnde groentesoorten in vier varianten. Na de Haricots Verts, zijn nu Boterboontjes, Mini Bietjes en Peultjes aan het assortiment toegevoegd. Met deze uitbreiding van het huidig aanbod binnen groenteconserven speelt HAK in op de culinaire trend naar meer kleur, smaak en variatie op het bord.

Productmanager Erik Pijnenburg: “Met de uitbreiding in het assortiment van de HAK Fijn Selectie willen we talloze variatiemogelijkheden met conserven nog eens onderstrepen. Groenten van HAK zijn méér dan alleen lekker makkelijk en altijd bij de hand: je kunt er met een beetje fantasie ook snel en trefzeker culinair mee scoren.”

In lijn met de ‘Vijf Sterren’ recepten op www.hak.nl vormen ook deze nieuwe groentevarianten een fantastische basis voor verfijnde voor-, bij- of tussengerechten. “Ideaal wanneer de aandacht noodgedwongen al uitgaat naar een veeleisend en tijdrovend hoofdgerecht”, aldus Pijnenburg.

De HAK Fijn Selectie is, net als andere HAK producten, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde groenten die zonder conserveringsmiddelen worden bereid. In een eigentijdse en onderscheidende verpakking leverbaar vanaf eind november.

Prijs
Consumenten adviesprijs van een pot HAK Fijn Selectie van 370 ml is € 1,79
 

Foto en bijschrift:
Hak Fijn Selectie: niet alleen ‘naturel’ lekker, maar ook een ideale basis voor verfijnde culinaire groentecreaties. Adviesprijs € 1,79.
 

Boilerplate

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: HAK bv, Erik Pijnenburg, Telefoonnummer: 0183 446579, E-mail: erik.pijnenburg@hak.nl

Beeldmateriaal
Alle beschikbaar gestelde beeldmaterialen zijn vrij van rechten te gebruiken.

Over HAK
HAK is een echt Hollands bedrijf gevestigd in Giessen (Noord Brabant) en bestaat al meer dan 50 jaar. Van oorsprong een familiebedrijf, maar sinds december 2005 onderdeel van Neerlands Glorie, een investeringsmaatschappij die het doel heeft om Nederlandse merken weer een nieuwe impuls te geven. Samen met eigen groente telers en ruim 200 medewerkers werkt HAK aan de beste kwaliteit groenteconserven. Vers van het land, na oogst binnen 4 uur in de pot en zonder conserveringsmiddelen. Totaal zijn er meer dan 50 verschillende HAK producten verkrijgbaar. Zowel bekende groenten zoals doperwten en rode kool met appelstukjes als minder bekende groenten zoals malse veldertjes (jonge kapucijners) en rabarber compote. Allemaal even gezond!
 

Deel deze release

Laatste nieuws