Giessen,
04
december
2013
|
13:23
Europe/Amsterdam

Lekker Hollands eten met HAK op de Coolste Baan van Nederland

Coolste+Baan+van+Nederland

Ook groentefabrikant HAK verbindt zich als oer-Hollands merk aan de Coolste Baan van Nederland, de kunstijsbaan die gedurende de maand februari zal verrijzen in het Olympisch Stadion van Amsterdam. In het gezelligste stamppottenrestaurant van Nederland, gelegen direct aan de schaatsbaan, zal HAK lekkere Hollandse maaltijden met bijvoorbeeld rodekool verzorgen voor alle schaatsliefhebbers van Nederland. Of ze nu de ijzers onderbinden of in een unieke schaatssfeer komen kijken naar de Nederlandse schaatsers en schaatssters op de Winterspelen in Sotchi.

House of Sports, initiatiefnemer van de Coolste Baan van Nederland, geeft aan tijdens de maand februari het gezelligste stamppotten restaurant van Nederland te zijn waar HAK dan natuurlijk bij hoort.

Marketing directeur van HAK Nicole Freid is enthousiast over de deelname van HAK: “Wij mogen natuurlijk niet ontbreken bij zo’n typisch Hollands evenement. Als je aan winterkost denkt waar denk je dan aan? Nou dan denk ik aan lekkere Hollandse maaltijden zoals stamppot, rodekool, boerenkool, zuurkool en erwtensoep. En dus aan de groenten van HAK.”

Alle activiteiten rondom het unieke initiatief communiceert de groentefabrikant uit Giessen in aanloop naar de opening van de Coolste Baan van Nederland.

Boilerplate

Over de Coolste Baan van Nederland:Van 1 februari t/m 2 maart 2014 wordt het Olympisch Stadion omgetoverd tot de Coolste Baan van Nederland . De Coolste Baan van Nederland  wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KPN, TVM verzekeringen, EY, Van Dobben en HAK. Er komt een unieke schaatssfeer in een historische setting waar jong en oud zelf de schaatsen kunnen onderbinden met als afsluiting het KPN NK Sprint & Allround. 

Groentefabrikant HAK werd opgericht door de familie HAK in Giessen in het land van Heusden en Altena. Hier verwerkt het voormalig familiebedrijf (150 medewerkers) sinds de oprichting al meer dan 60 jaar verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Het motto van HAK is “Leven uit afhankelijkheid”. Hiermee onderstreept het bedrijf het principe van wederkerigheid en respect voor mens en natuur bij alles wat het bedrijf doet.

HAK gelooft dat het voor consumenten eenvoudig is om dagelijks een lekkere en goede Hollandse maaltijd te eten met kwaliteitsingrediënten van dichtbij. Om die reden wil HAK consumenten inspireren hoe ze dagelijks een lekkere Hollandse maaltijd kunnen bereiden. Door lekkere, hoogwaardige kwaliteitsgroenten en fruit aan te bieden die het bedrijf waar mogelijk lokaal teelt en vervolgens verwerkt en op smaak brengt in Giessen. Vers van het land, na oogst binnen 5 uur in de pot.