Maak kans op het nieuwste kookboek van Herman den Blijker: Herman over bonen!


Vergeten groenten? Volgens Herman den Blijker mag alleen de boon zich op dit predicaat beroepen. We eten met zijn allen namelijk veel meer bonen dan we denken, terwijl er nauwelijks kookboeken over zijn verschenen. En bonen zijn juist hartstikke gezond, rijk aan alle benodigde voedingsstoffen en ook nog eens erg lekker! Topkok Herman den Blijker vindt het de hoogste tijd om dit recht te zetten. Peulvruchten zijn namelijk volkomen gelijkwaardig aan dure superfoods, zonder dat ze je een rib uit je lijf kosten. Geen superfoods dus, maar gewoon supergoed!

Op 11 mei verschijnt het nieuwste kookboek van Herman den Blijker, dat helemaal in het teken zal staan van bonen: 'Herman over bonen'. En jij kunt als blogger kans maken op een exemplaar! Je kunt kiezen uit de volgende drie opties:

 

  1. Ontvang een exemplaar van het kookboek voor een review op je blog
  2. Ontvang een exemplaar van het kookboek voor een mail & win actie onder je lezers
  3. Ontvang een toegangskaart voor de exclusieve lancering van het kookboek in Herman's restaurant Las Palmas in Rotterdam op 11 mei
     

We hebben maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij! Inschrijven kan tot en met 1 mei 2015 via onderstaand inschrijfformulier. 

Schrijf je in en maak kans!

Let op: het is niet mogelijk je voor alle drie de opties in te schrijven. Voor alle drie de opties geldt dat deze beperkt beschikbaar zijn. Er wordt toegewezen op basis van volgorde van binnenkomst. Wees er dus snel bij, want op = op! Op 4 mei 2015 krijgt iedereen reactie. 

Beeldmateriaal #bonenerbij

Nasi met sperziebonen en HAK bonenmix kidneybonen

21
apr
2015
www.hak.nl

Pasta met HAK bonenmix kapucijners met courgette en paprika

21
apr
2015
www.hak.nl