Giessen,
25
juni
2007
|
12:25
Europe/Amsterdam

Historische wending: HAK van platteland naar stad

Giessen, 25 juni 2007 - HAK slaat een nieuwe weg in met haar TV commercials. Martine blijft het boegbeeld van de spotjes alleen is zij in de nieuwe commercial niet meer te vinden tussen de groenten van Hak op het platteland, maar zo vertrekt zij met meneer De Haan op de tractor naar de grote stad.

HAK zal het nieuwe ‘format’ gebruiken om nieuwe producten te introduceren en onder de aandacht te brengen. In deze eerste nieuwe TV commercial die vanaf 25 juni op de buis is, staat het recent geïntroduceerde HAK Verwenfruit, appelcompote met extra stukjes fruit, centraal. En meneer De Haan weet wel een buurtje waar ze weten wat verwennen is. De setting van de commercial zijn dan ook de Amsterdamse Wallen.

Hak VerwenFruit is een appelcompote met een uiterst rijke fruitsmaak. Niet van zelfgemaakt te onderscheiden. De toevoeging van extra fruit maakt deze appelcompote tot een gevarieerd bijgerecht of niet in de laatste plaats tot een feestelijk dessert. VerwenFruit komt in twee smaakvarianten: Appelcompote met peer en kaneel, Appelcompote met mango en passievrucht. Prijs: € 1,35 (pot van 370ml).

Boilerplate

Over HAK
HAK is een echt Hollands bedrijf gevestigd in Giessen (Noord Brabant) en bestaat al meer dan 50 jaar. Van oorsprong een familiebedrijf, maar sinds december 2005 onderdeel van Neerlands Glorie, een investeringsmaatschappij die het doel heeft om Nederlandse merken weer een nieuwe impuls te geven. Samen met eigen groente telers en ruim 200 medewerkers werkt HAK aan de beste kwaliteit groenteconserven. Vers van het land, na oogst binnen 4 uur in de pot en zonder conserveringsmiddelen. Totaal zijn er meer dan 50 verschillende HAK producten verkrijgbaar. Zowel bekende groenten zoals doperwten en rode kool met appelstukjes als minder bekende groenten zoals malse veldertjes (jonge kapucijners) en rabarber compote. Allemaal even gezond!

Deel deze release

Laatste nieuws