Giessen,
23
mei
2017
|
18:14
Europe/Amsterdam

Oer-Hollandse topchef laat Nederland kennis maken met heerlijke bonenburgers

Herman den Blijker opent eerste 100% plantaardige drive-in van Nederland

Op Internationale Hamburgerdag staat Herman den Blijker achter de pannen van de eerste volledig plantaardige drive-in van Nederland. Bezoekers kunnen op zondag 28 mei 2017 vanaf 11.00 uur naar de eenmalige ‘HAK-drive’ in Hoogmade, waar de topkok hoogstpersoonlijk de heerlijke bonenburgers en –worst van HAK serveert.

Op zondag 28 mei vieren we over de hele wereld de hamburger tijdens Internationale Hamburgerdag. Geen betere dag om Nederland kennis te laten maken met de nieuwe bonenburgers en –worst van HAK. Herman den Blijker staat die dag daarom van 11.00 tot 14.00 uur langs de Rijksweg A4 bij afslag 6 aan de Doespolderweg in Hoogmade in de keuken van de HAK-drive om automobilisten te voorzien van een lekkere gratis maaltijd met bonen erbij.

Herman den Blijker
Bonen zijn super bijzonder. Qua voedingswaarde zijn het echte krachtbommetjes, de culinaire mogelijkheden zijn oneindig en daarnaast zijn ze ook nog eens gewoon heel erg smaakvol. Met deze bonenburgers en –worst is het eten van bonen super lekker en makkelijk. En dat laat ik Nederlanders op 28 mei graag zien en proeven!
Herman den Blijker

Nieuwe bonenburgers van HAK
Groente- en peulvruchtenfabrikant HAK introduceerde in mei 2017 een Hollandse Bonenburger, een Pittige Linzenburger en een Zwarte Bonenworst in samenwerking met Herman den Blijker. De bekende televisiechef heeft meegedacht en gekeurd in de ontwikkeling van de producten. De bonenburgers en –worst zitten boordevol groenten en bonen en zijn op smaak gebracht met alleen natuurlijke kruiden en specerijen. Ze bevatten bovendien geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen. De nieuwe bonenproducten van HAK zijn gemakkelijk te bereiden in de pan of de oven en daarnaast ook heerlijk op de barbecue. De bonenburgers en –worst liggen sinds 15 mei 2017 in het vegetarische koelschap van supermarktketen Jumbo.

Meer informatie is te vinden op de Facebook eventpagina.