Giessen,
08
juli
2016
|
11:00
Europe/Amsterdam

Herman den Blijker maakt bonenmaaltijd voor winkelend publiek bij AH Gelderlandplein Amsterdam


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deed je gisteren boodschappen bij de Albert Heijn op het Gelderlandplein in Amsterdam, dan liep je daar Herman den Blijker tegen het lijf! Herman verraste het winkelend publiek met allerlei tips om bonen op tafel te zetten. Bonen? Inderdaad, want 2016 is het Internationale Jaar van de Boon. Bonen zijn een bron van vezels, eiwitrijk en zijn super gezond. Vanuit de eerste bonen pop-up store ter wereld liet hij de passerende consument zien hoe makkelijk het is om in te breken op de dagelijkse maaltijdroutine.

Vorig jaar bracht HAK nieuwe bonen in stazakken op de markt en dat was een erg succesvolle stap. Door een nog grotere variatie aan bonen in het winkelschap te bieden, wil de groentefabrikant het voor consumenten makkelijker maken om vaste maaltijden met bonen erbij rijker, gezonder en vooral nóg lekkerder te maken. Vandaag werden er acht nieuwe bonenproducten in stazak geïntroduceerd, waaronder bonenmixen en bonenschotels. Zo worden tortilla’s of chili con carne in een handomdraai nog gezonder en lekkerder.

 

Over HAK
Groentefabrikant HAK werd opgericht door de familie Hak in Giessen in het land van Heusden en Altena. Hier verwerkt het voormalig familiebedrijf sinds de oprichting al meer dan 60 jaar verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Het motto van HAK is “Leven uit afhankelijkheid”. Hiermee onderstreept het bedrijf het principe van wederkerigheid en respect voor mens en natuur bij alles wat het bedrijf doet.

HAK gelooft dat de wereld een betere plek is waar je langer en gezonder kan leven als iedereen veel groenten en fruit eet. HAK wil gezond eten en leven lekkerder en gemakkelijker maken met eerlijke kwaliteitsgroenten en fruit die HAK indien mogelijk dichtbij huis teelt en oogst en thuis in Giessen verwerkt en op smaak brengt.