Giessen,
01
oktober
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

HAK komt met nieuwe appelmoes voor kinderen: HAK MoeZzz

HAK komt met MoeZzz, een nieuw soort appelmoes die vooral bij kinderen erg in de smaak valt. HAK MoeZzz is gemaakt van rode appels en er zitten géén stukjes in. De structuur is zacht en fijn en dat vinden kinderen lekker. HAK MoeZzz bevat géén conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Er zijn twee verschillende smaken: Appel en Appel-Aardbei. HAK MoeZzz Appel-Aardbei is een verrassende zachte mix van appels en aardbeien.

Lekker én leuk!
Op de verpakking van HAK MoeZzz staat een afbeelding van Oscar en Lenny, de hoofdkarakters uit de DreamWorks animatiefilm Shark Tale. HAK MoeZzz maakt zo de eettafel gezelliger. Daarnaast zitten er op iedere deksel 2 gratis Shark Tale stickers, die de kinderen kunnen sparen. In totaal zijn er 24 verschillende stickers verkrijgbaar. Zowel kleine én grote kinderen kunnen op www.HAK.nl lekker zeewier gaan vangen met Lenny, de vegetarische haai. Met de prijsvraag maak je elke maand kans op één van de 25 Shark Tale DVD’s.

Variatie
HAK MoeZzz is naast de gewone maaltijd ook lekker in yoghurt of op een pannenkoek. Daarnaast staan op de pot nog andere variaties. Probeer bijvoorbeeld eens de MoeZzz aardbeien milkshake. Schep 3 eetlepels Appel-Aardbei MoeZzz in een glas. Vul het glas met melk, klop het goed door én je hebt een heerlijke aardbeien milkshake.

Verkrijgbaar:
Beide varianten zijn vanaf begin april verkrijgbaar bij de supermarkt. De adviesprijs per pot van 620 gram is € 0,85 cent.

Appelmoes
Appelmoes is een populair product. Bijna alle Nederlanders eten geregeld appelmoes. Vooral bij gezinnen met kinderen is het erg populair. Bijna iedereen lust appelmoes en het voordeel is dat, door het te combineren met andere gerechten, kinderen ook gemakkelijker groente eten die ze anders zouden laten staan. Daarnaast wordt appelmoes vaak gegeten als toetje of gewoon voor tussendoor.


HAK
HAK is in 1952 opgestart en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste groente- en fruitverwerkende producenten in Europa. Er zijn inmiddels meer dan 50 verschillende producten verkrijgbaar. Allemaal even lekker, verantwoord en van hoge kwaliteit. HAK geeft zo goede invulling aan het advies van het Voedingscentrum m.b.t. het eten van groenten en fruit, 2 stuks fruit en 2 ons groenten per dag. HAK groenten zitten boordevol voedingsstoffen en er zitten geen conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen in. Hartstikke gezond dus!

Het gemak komt van HAK.
 

Boilerplate

Deel deze release

Laatste nieuws