Giessen,
10
maart
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

HAK introduceert gedroogde peulvruchten

 

 Naast de bekende en vertrouwde peulvruchten in pot heeft HAK ook een assortiment aan gedroogde peulvruchten.
Peulvruchten behoren tot de meest eiwitrijke voedingsmiddelen en vormen door hun hoge voedingswaarde een gezonde en smakelijke basis voor de maaltijd.

De gedroogde peulvruchten zijn vanaf nu verkrijgbaar in vijf verschillende varianten:

  • HAK Linzen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en zink. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk.
  • Hollandse bruine bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk.
  • HAK Groene erwten zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en zink. Bovendien zijn ze vetarm, eiwitrijk en een bron van magnesium.
  • Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk.
  • Spliterwten rijk aan vitamine B1, eiwit en voedingsvezels. Spliterwten zijn een ideale basis voor een heerlijke pan erwtensoep.

De gedroogde peulvruchten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram. Op de website van HAK staan heerlijke recepten voor deze producten.


Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk. Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk. Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk. Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk. Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk. Witte bonen zijn rijk aan voedingsvezels, vitamine B1, fosfor, ijzer en magnesium. Bovendien zijn ze vetarm en eiwitrijk.

  

Deel deze release

Laatste nieuws