Giessen,
04
oktober
2012
|
15:23
Europe/Amsterdam

Groentefabrikant reikt prijs uit aan consument HAK PastaGroenten

Tineke van Rhijn uit Harmelen wint reis naar Toscane met HAK prijsvraag

HAK overhandigde vandaag een waardecheque voor een geheel verzorgde vierdaagse reis naar Toscane aan Tineke van Rhijn. De inwoonster van Harmelen deed mee aan een prijsvraag van HAK op de culinaire website smulweb.nl en sleepte hiermee de prijs in de wacht. Zij moest hiervoor een aantal vragen beantwoorden over HAK PastaGroenten, de kant-en-klare Italiaanse pastasaus mét groenten. 

Als consumenten van mei tot en met juli één van de drie smaakvarianten van HAK PastaGroenten kochten, twee vragen beantwoordden over het product en een reactie achterlieten op Smulweb.nl, konden zij kans maken op een reis naar Toscane. Tineke van Rhijn werd vandaag gekozen als gelukkige winnares. Zij ontving bij haar thuis de reischeque uit handen van HAK productmanager Esther Pellemans.

De reis naar Toscane wordt geheel verzorgd door Fundadore Travels inclusief drie overnachtingen, twee vliegtickets en de huur van een Fiat 500. Helemaal  in Italiaanse stijl dus! De winnares was blij verrast: “Ik ben erg enthousiast over HAK PastaGroenten omdat ik daarmee snel en gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd voor mijn familie op tafel kan zetten. En nu kan ik met mijn man ook nog volop gaan genieten van dit heerlijke tripje!”

HAK PastaGroenten staat sinds eind vorig jaar in het supermarktschap. Een pot van 710 ml saus bevat maar liefst 520 gram groenten. Met één pot saus kun je voor twee à drie personen snel een pastamaaltijd op tafel zetten en op een gemakkelijke manier aan je dagelijkse behoefte aan groenten komen. Er zijn drie smaakvarianten: mild, kruidig en pittig.

[Einde bericht]

Boilerplate

Fotobijschrift:

HAK Productmanager Esther Pellemans overhandigde vandaag een reischeque voor een geheel verzorgde reis naar Toscane aan Tineke van Rhijn uit Harmelen. Zij won de prijsvraag die HAK uitschreef voor het product HAK PastaGroenten. Deze kant-en-klare pastasaus is er in drie smaakvarianten; mild, kruidig en pittig. Elke pot van 710 ml saus bevat 520 gram groenten. Consumentenadviesprijs: € 2,19

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: HAK BV, Corrine van den Boogaard , Telefoonnummer: 0183 - 446634, e-mail: corrine.van.den.boogaard@hak.nl