Herman den Blijker
We kunnen nog veel meer doen met bonen dan we denken. Bonen zijn echt heel bijzonder. Qua voedingswaarde zijn het krachtbommetjes en de culinaire mogelijkheden zijn oneindig!
Herman den Blijker

Nieuw: HAK bonen in stazak

Bonen zijn populairder dan ooit! Niet alleen was 2016 door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Jaar van de Boon, ook het Voedingscentrum gaf bonen onlangs een prominente plek in de Schijf van Vijf. Natuurlijk omdat ze lekker zijn, maar vooral vanwege de gezonde en duurzame eigenschappen van bonen. Bovendien passen bonen perfect in de hedendaagse trend van plantaardig eten. HAK wil Nederlanders graag helpen vaker bonen op het menu te zetten, en daarom introduceerden wij sinds 2015 maar liefst 12 varianten van bonen en bonenschotels in stazak.

Waarom zijn bonen in stazak zo bijzonder?

  • Ze zijn in de zak zelf gegaard en bevatten minder vocht. Hierdoor hebben ze een lekkere bite en pure bonensmaak.
  • De bonen zijn direct uit de verpakking te gebruiken, zonder eerst af te gieten of op te warmen.
  • De bonenschotels zijn met toevoeging van bijvoorbeeld rijst, couscous of wraps een smaakvolle maaltijd.
  • Alle bonen in stazak zijn op smaak gebracht met kruiden en specerijen, ze bevatten geen aroma's of andere kunstmatige smaakstoffen.
  • Ze voldoen aan de zoutnorm van het Voedingscentrum en bevatten geen toegevoegde suikers.
  • De bonen in stazak bevatten geen conserveringsmiddelen.
  • Alle bonen zitten van nature vol vezels en eiwitten en zijn dus niet alleen lekker, maar ook super gezond!

Verkrijgbaar:

  • Kleine rode kidneybonen
  • Linzen
  • Kikkererwten
  • Zwarte Bonen
  • Doperwten, linzen, mais mix
  • Grote kidneybonen
  • Rode en bruine bonenmix
  • Bonenschotel kidneybonen chili
  • Bonenschotel
  • Kikkererwtenschotel

Bonen in stazak uitproberen voor je blog?

Assortiment
Infographics bonen in stazak
Inspiratie
Herrie met Bonen